Wildlife foto's door Yvonne van der Mey

Op verzoek nogmaals de workshop werken met RAW files en keuzes maken uit een berg foto’s

Op 25 mei heb ik voor het eerst de workshop werken met RAW files en het selecteren van de juiste foto’s gegeven. Deze workshop zat al heel snel vol en de deelnemers gaven aan dat ze het een zeer nuttige maar vooral ook leuke workshop vonden. Dit blijk wel uit de comments op de workshop pagina. Er zijn veel reacties gekomen van mensen die deze workshop ook graag wilden volgen, maar nooit op zaterdag kunnen deelnemen. Daarom heb ik besloten om deze workshop nog een keer te geven, en nu dan een keer op een zondag 17 juni a.s..

Dus als je wilt leren werken met RAW en tips wilt krijgen over hoe je na een dag fotograferen de mooiste foto’s kunt selecteren, en vervolgens kan archiveren, dan is dit echt een workshop voor jou. Het is niet alleen een dag theorie. In de ochtend gaan we gedurende een aantal uren flink wat materiaal verzamelen op een mooie locatie (ofwel we gaan fotograferen), en na de lunch gaan we dit materiaal verwerken. Kijk snel op de pagina van de workshop en meld je aan voor de workshop.