Wildlife foto's door Yvonne van der Mey

Nieuwe rubriek, Specials

De website heeft weer een nieuwe rubriek gekregen. Er was altijd al een indeling in foto’s gemaakt in Afrika en een rubriek voor foto’s gemaakt in Nederland. Soms heb ik echter een groep foto’s die voor mij speciaal zijn. De ene keer omdat de foto ontzettend goed gelukt is, een bijzonder onderwerp heeft of gewoon iets anders bijzonders heeft. De andere keer is het omdat het onderwerp voor mij persoonlijk iets heel speciaals is. Ik noem deze rubriek De Specials.

Het eerste onderwerp voor de Specials is De klaproos. Als ik in de natuur langs een klaproos loop gebeurd er iets met me. Als een magneet wordt ik er naar toe getrokken en vaak blijf ik fotograferen tot ik echt niet meer kan blijven of tot alle geheugenkaarten vol zijn.

Op deze specials pagina over klaprozen kun je dan ook mijn mooiste exemplaren zien. Door mee te gaan met een workshop of door deel te nemen aan een cursus kan ik je leren hoe je zelf mooie foto’s kunt maken van de klaproos, andere bloemen en natuurlijk hele andere onderwerpen. Neem gerust een kijkje.