Wildlife foto's door Yvonne van der Mey
Zoeken

Dinsdag, 30 april 2013

“Speciaal” Een intense rust straalt dit beeld uit. Het is al jaren geleden, maar dit moment staat in mijn geheugen gegrift. Het is geen exotisch oord en geen zeldzame vogel, maar het is en blijft voor mij een bijzondere foto. Elke plek en elk moment kan bijzonder zijn. Als je het maar ziet.
dag-30


365 dagen onbetaalbare natuur

Steeds weer worden de woorden “economie” en “betaalbaar” in één adem genoemd met “natuur”. Economie is belangrijk en natuurlijk moet alles betaalbaar blijven.

Dat gezegd hebbende: er zijn in het leven ook zaken waar geen prijskaartje aan zou moeten hangen. En natuur is zo’n zaak.

Natuur is rustgevend, ontstressend, helend, verbindend, inspirerend, boeiend, maakt blij en gelukkig. Kortom: alles wat je nodig hebt om als mens goed te functioneren, wat weer goed is voor de economie, wordt gegeven door de natuur.

Natuur is onbetaalbaar en laat dat zo blijven.