Wildlife foto's door Yvonne van der Mey
Zoeken

Maandag, 22 april 2013

Een Koninklijk gezin. Veel schoonheid in de natuur is klein en eenvoudig, en weer andere dingen zijn groot en groots. Het edelhert heeft majesteit, is niet voor niets de ambassadeur van de Veluwe. Het was genieten om dit gezin zo rustig bij elkaar te zien!
dag-22


365 dagen onbetaalbare natuur

Steeds weer worden de woorden “economie” en “betaalbaar” in één adem genoemd met “natuur”. Economie is belangrijk en natuurlijk moet alles betaalbaar blijven.

Dat gezegd hebbende: er zijn in het leven ook zaken waar geen prijskaartje aan zou moeten hangen. En natuur is zo’n zaak.

Natuur is rustgevend, ontstressend, helend, verbindend, inspirerend, boeiend, maakt blij en gelukkig. Kortom: alles wat je nodig hebt om als mens goed te functioneren, wat weer goed is voor de economie, wordt gegeven door de natuur.

Natuur is onbetaalbaar en laat dat zo blijven.