Wildlife foto's door Yvonne van der Mey
Zoeken

Woensdag 24 april 2013

Zonsopgang, zonder twijfel het mooiste moment van de dag. De stilte, het licht, dieren die vaak nog heel rustig aan het wakker worden zijn. Als je de zonsopgang niet meemaakt, mis je wel een schitterend stuk van de nieuwe dag
dag-24


365 dagen onbetaalbare natuur

Steeds weer worden de woorden “economie” en “betaalbaar” in één adem genoemd met “natuur”. Economie is belangrijk en natuurlijk moet alles betaalbaar blijven.

Dat gezegd hebbende: er zijn in het leven ook zaken waar geen prijskaartje aan zou moeten hangen. En natuur is zo’n zaak.

Natuur is rustgevend, ontstressend, helend, verbindend, inspirerend, boeiend, maakt blij en gelukkig. Kortom: alles wat je nodig hebt om als mens goed te functioneren, wat weer goed is voor de economie, wordt gegeven door de natuur.

Natuur is onbetaalbaar en laat dat zo blijven.