Wildlife foto's door Yvonne van der Mey
Zoeken

Donderdag, 30 mei 2013

Onschuldig en vertederend, een jong ree kalfje dat tegen de regels in even alleen haar pootjes strekt. Zulke ontmoetingen zijn zeldzaam en onvergetelijk. Deze foto is vanuit een schuilhut genomen, en het diertje kwam zelf richting de hut lopen. Nooit of te nimmer zal ik zelf naar een kalfje toegaan, om verstoring te voorkomen.
dag-60


365 dagen onbetaalbare natuur

Steeds weer worden de woorden “economie” en “betaalbaar” in één adem genoemd met “natuur”. Economie is belangrijk en natuurlijk moet alles betaalbaar blijven.

Dat gezegd hebbende: er zijn in het leven ook zaken waar geen prijskaartje aan zou moeten hangen. En natuur is zo’n zaak.

Natuur is rustgevend, ontstressend, helend, verbindend, inspirerend, boeiend, maakt blij en gelukkig. Kortom: alles wat je nodig hebt om als mens goed te functioneren, wat weer goed is voor de economie, wordt gegeven door de natuur.

Natuur is onbetaalbaar en laat dat zo blijven.