Wildlife foto's door Yvonne van der Mey
Zoeken

Vrijdag, 24 mei 2013

De tegenhanger van zeldzaam is “gewoon”. Het mooie van gewone dingen is dat ze niet voorbehouden zijn aan een select groepje. Iedereen kan ze vinden, zien en van ze genieten. Vooral als je ook van fotograferen houd!
dag-54


365 dagen onbetaalbare natuur

Steeds weer worden de woorden “economie” en “betaalbaar” in één adem genoemd met “natuur”. Economie is belangrijk en natuurlijk moet alles betaalbaar blijven.

Dat gezegd hebbende: er zijn in het leven ook zaken waar geen prijskaartje aan zou moeten hangen. En natuur is zo’n zaak.

Natuur is rustgevend, ontstressend, helend, verbindend, inspirerend, boeiend, maakt blij en gelukkig. Kortom: alles wat je nodig hebt om als mens goed te functioneren, wat weer goed is voor de economie, wordt gegeven door de natuur.

Natuur is onbetaalbaar en laat dat zo blijven.