Wildlife foto's door Yvonne van der Mey
Zoeken

dinsdag 29 oktober

Twee heethoofden Ze laten zich door niets of niemand meer van de wijs brengen.Deze twee gelijkwaardig sterke Damherten wilden gewoon allebei de baas zijn van dit gebiedje. Met de bijbehorende hindes natuurlijk. Want het is bronsttijd voor de Damherten. De meest inspannende tijd van het jaar!!

damhert-gevecht-copyright-yvonnevandermey


365 dagen onbetaalbare natuur

Steeds weer worden de woorden “economie” en “betaalbaar” in één adem genoemd met “natuur”. Economie is belangrijk en natuurlijk moet alles betaalbaar blijven.

Dat gezegd hebbende: er zijn in het leven ook zaken waar geen prijskaartje aan zou moeten hangen. En natuur is zo’n zaak.

Natuur is rustgevend, ontstressend, helend, verbindend, inspirerend, boeiend, maakt blij en gelukkig. Kortom: alles wat je nodig hebt om als mens goed te functioneren, wat weer goed is voor de economie, wordt gegeven door de natuur.

Natuur is onbetaalbaar en laat dat zo blijven.