Wildlife foto's door Yvonne van der Mey
Zoeken

Vrijdag, 25 oktober 2013

Ingepakt door de natuur Er was eens een klein boompje die creatief en oogverblindend mooi werd ingepakt door een spin. Een vleugje mist, wat dauwdruppels en een beetje zon erbij en er staat een prachtige creatie van Moeder Natuur. En wij maar denken dat we de kerstboom mooi kunnen versieren!

ingepakt-kerstboompje-copyright-yvonnevandermey


365 dagen onbetaalbare natuur

Steeds weer worden de woorden “economie” en “betaalbaar” in één adem genoemd met “natuur”. Economie is belangrijk en natuurlijk moet alles betaalbaar blijven.

Dat gezegd hebbende: er zijn in het leven ook zaken waar geen prijskaartje aan zou moeten hangen. En natuur is zo’n zaak.

Natuur is rustgevend, ontstressend, helend, verbindend, inspirerend, boeiend, maakt blij en gelukkig. Kortom: alles wat je nodig hebt om als mens goed te functioneren, wat weer goed is voor de economie, wordt gegeven door de natuur.

Natuur is onbetaalbaar en laat dat zo blijven.