Wildlife foto's door Yvonne van der Mey
Zoeken

Woensdag, 23 oktober 2013

Klein maar fijn Dat schoonheid niet persé in het “grootse” zit, bewijzen deze mini Rode Zwavelkopjes wel. Slechts een paar centimeter groot, veilig vasthoudend aan een boomstammetje, staat ze schitterend te zijn. Voor mij persoonlijk zijn dit echt mooie cadeautjes van de natuur.

rode-zwavelkoppen-copyright-yvonnevandermey


365 dagen onbetaalbare natuur

Steeds weer worden de woorden “economie” en “betaalbaar” in één adem genoemd met “natuur”. Economie is belangrijk en natuurlijk moet alles betaalbaar blijven.

Dat gezegd hebbende: er zijn in het leven ook zaken waar geen prijskaartje aan zou moeten hangen. En natuur is zo’n zaak.

Natuur is rustgevend, ontstressend, helend, verbindend, inspirerend, boeiend, maakt blij en gelukkig. Kortom: alles wat je nodig hebt om als mens goed te functioneren, wat weer goed is voor de economie, wordt gegeven door de natuur.

Natuur is onbetaalbaar en laat dat zo blijven.