Wildlife foto's door Yvonne van der Mey
Zoeken

Zondag, 27 oktober 2013

Job done Als er ergens veel van zijn, is het dan meteen gewoon? In mijn beleving niet. Een Aardappelbovist is niet zeldzaam, maar ze zijn zo mooi qua kleur en setting dat ze voor mij speciaal zijn en blijven. Deze had zijn taak erop zitten: volgroeid en sporen uitgepuft.

job-done-copyright-yvonnevandermey


365 dagen onbetaalbare natuur

Steeds weer worden de woorden “economie” en “betaalbaar” in één adem genoemd met “natuur”. Economie is belangrijk en natuurlijk moet alles betaalbaar blijven.

Dat gezegd hebbende: er zijn in het leven ook zaken waar geen prijskaartje aan zou moeten hangen. En natuur is zo’n zaak.

Natuur is rustgevend, ontstressend, helend, verbindend, inspirerend, boeiend, maakt blij en gelukkig. Kortom: alles wat je nodig hebt om als mens goed te functioneren, wat weer goed is voor de economie, wordt gegeven door de natuur.

Natuur is onbetaalbaar en laat dat zo blijven.