Wildlife foto's door Yvonne van der Mey
Zoeken

Vrijdag, 27 december 2013

Prachtige wimpers Onderhand moet iedereen er wel genoeg van krijgen: bijna elke dag concludeer ik dat er een soort wel erg laat nog verschenen is. Zo ook vandaag: zo laat in het jaar heb ik nog nooit Wimperzwammetjes gezien. Ze zijn prachtig van kleur, maar ook de wimper “haren” zijn heel bijzonder. Het lijkt op de foto allemaal behoorlijk groot te zijn, maar de wimpers zag ik pas echt goed op de computer.

wimperzwammetjes-copyright-yvonnevandermey


365 dagen onbetaalbare natuur

Steeds weer worden de woorden “economie” en “betaalbaar” in één adem genoemd met “natuur”. Economie is belangrijk en natuurlijk moet alles betaalbaar blijven.

Dat gezegd hebbende: er zijn in het leven ook zaken waar geen prijskaartje aan zou moeten hangen. En natuur is zo’n zaak.

Natuur is rustgevend, ontstressend, helend, verbindend, inspirerend, boeiend, maakt blij en gelukkig. Kortom: alles wat je nodig hebt om als mens goed te functioneren, wat weer goed is voor de economie, wordt gegeven door de natuur.

Natuur is onbetaalbaar en laat dat zo blijven.