Wildlife foto's door Yvonne van der Mey
Zoeken

Donderdag, 30 januari 2014

Reeën in wintertooi Het hoeft maar een beetje kouder te worden en reewild heeft een eigen manier om de verwarming een graadje hoger te zetten. Tussen de stugge haren van de vacht in, die overigens geheel waterdicht is, wordt meer warmte vastgehouden. De haren lijken iets meer uit elkaar te gaan staan, zodat de dames ook meteen wat dikker lijken. Geen centje pijn, een paar graden vorst.

reegeiten-in-de-winter-copyright-yvonnevandermey


365 dagen onbetaalbare natuur

Steeds weer worden de woorden “economie” en “betaalbaar” in één adem genoemd met “natuur”. Economie is belangrijk en natuurlijk moet alles betaalbaar blijven.

Dat gezegd hebbende: er zijn in het leven ook zaken waar geen prijskaartje aan zou moeten hangen. En natuur is zo’n zaak.

Natuur is rustgevend, ontstressend, helend, verbindend, inspirerend, boeiend, maakt blij en gelukkig. Kortom: alles wat je nodig hebt om als mens goed te functioneren, wat weer goed is voor de economie, wordt gegeven door de natuur.

Natuur is onbetaalbaar en laat dat zo blijven.