Wildlife foto's door Yvonne van der Mey
Zoeken

Nieuws van de cursisten

Als je met zoveel gemotiveerde en enthousiaste mensen werkt, dan duurt het niet lang of er komen berichten binnen over exposities of prijzen die gewonnen zijn door cursisten.

Tot op heden werd daar in elke Nieuwsbrief aandacht aan besteed, maar dan verdwijnt zo’n bericht weer in de vergetelheid. Daarom leek het me leuk om een pagina op de website te maken om dit soort berichten, al of niet met foto en/of link erbij, een permanente plek te geven. Om een bericht te kunnen plaatsen, moet ik er natuurlijk wel vanaf weten! En er is meteen genoeg nieuws om mee van start te gaan. Veel plezier bij het bekijken!


Frank Korver heeft met een intrigerende foto van dit “buitenaardse wezen” een plek gekregen in de Roots agenda van 2013. Gefeliciteerd Frank met de plaatsing van deze prachtplaat!!!

Buitenaards van Frank Korver

Een prachtige foto van drinkende wild zwijnbiggetjes van Marion Karemaker werd in de reisspecial van Zoom (mei) over 2 pagina’s geplaatst. De foto heeft Marion genomen tijdens één van de workshops in het Aardhuis. Gefeliciteerd!

Een heel bijzondere foto van Jet Verstegen, van een Porseleinzwam met tegenlicht op een tak, kreeg de eer gekozen te worden voor de agenda van Natuurmonumenten 2013. Die kan iedereen die de nieuwe agenda aanschaft dus bewonderen. Gefeliciteerd Jet met deze eer.

Ank en Ger Kortenbach zijn betrokken bij een aantal evenementen in de Hoeksche Waard waarbij foto´s van hen beiden gebruikt worden. Zo is er vanaf augustus 2012 een expositie in het Gemeentehuis van Hendrik Ido Ambacht, met foto´s van Ank en Ger.

Hans Koster heeft in juni de publieksprijs gekregen in de maandelijkse fotowedstrijd van Natuurmonumenten, met een prachtige tegenlicht foto. Snel even bekijken op de website van Natuurmonumenten


365 dagen onbetaalbare natuur

Steeds weer worden de woorden “economie” en “betaalbaar” in één adem genoemd met “natuur”. Economie is belangrijk en natuurlijk moet alles betaalbaar blijven.

Dat gezegd hebbende: er zijn in het leven ook zaken waar geen prijskaartje aan zou moeten hangen. En natuur is zo’n zaak.

Natuur is rustgevend, ontstressend, helend, verbindend, inspirerend, boeiend, maakt blij en gelukkig. Kortom: alles wat je nodig hebt om als mens goed te functioneren, wat weer goed is voor de economie, wordt gegeven door de natuur.

Natuur is onbetaalbaar en laat dat zo blijven.