Wildlife foto's door Yvonne van der Mey

Mobiele apps

Hi, deze pagina is speciaal opgezet voor de ondersteuning van de verschillende Apps die ik heb. Omdat ik nog niet helemaal zeker ben van de ondersteuning die jullie nodig hebben zet ik hier voornamelijk een contact formulier. Later zal ik zaken als veel gestelde vragen toevoegen.

Als je een vraag stelt of een probleem hebt geef dan aub je telefoon type en versie van het besturingssysteem. Dan kan ik gerichter zoeken naar een oplossing

Hieronder staat een overzicht van de apps die ik heb. Momenteel zijn het er nog niet zo heel erg veel. We zijn druk bezig met een iOS app en een Android app. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

logo-small 365 dagen natuur

De laatste jaren wordt “natuur” vooral genoemd in samenhang met “kostenplaatje, onkosten, economie, ongemak, schade”. Economie is belangrijk en natuurlijk moet alles betaalbaar blijven.
Dat gezegd hebbende: er zijn in het leven ook zaken waar geen prijskaartje aan zou moeten hangen. In mijn visie is “natuur” iets dat onlosmakelijk verbonden is met het geluk van mensen en met hun geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Natuur is rustgevend, ontstressend, helend, verbindend, inspirerend, boeiend, maakt blij en gelukkig. En niet alleen het “grote” in de natuur, maar vooral de “grootsheid van het kleine”. Het draait om het “zien”, het beleven. Dat kan op je balkon, vanuit de trein, in het park en op het schoolplein.

Kortom: veel van wat je nodig hebt om als mens goed te functioneren, wat uiteraard weer goed is voor de economie, wordt gegeven door de natuur.

Het niet meer op waarde schatten van de natuur was voor mij de motivatie om als soort protest tegen de materialisering van de natuur, met een foto elke dag de schoonheid van de natuur in al haar facetten te laten zien. Als inspiratiebron om die schoonheid zelf eens te gaan ontdekken en zien of vast te leggen op foto of film.

Natuur is onbetaalbaar (priceless) en laat dat zo blijven.

In deze app krijg je een overzicht van de laatste foto’s uit de serie 365 dagen betaalbare natuur. Als je een indruk wilt krijgen van de foto’s kun je op deze pagina kijken

Reviews

Jolanda Pikkaart heeft in The Optimist mijn iPhone/Android app omschreven. Je kunt hier lezen wat ze er over heeft geschreven:

365 dagen natuur op uw smartphone of tablet

Available_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40

Get it on Google Play