Wildlife foto's door Yvonne van der Mey

Links

SANParks Forums – Look out for posts by Yvonne B. and Nico

"Let’s change the world of mankind to the world of kind man” ~ White Bull | Please share this vision with your colleagues, friends and family |The White Bull painting by Nico Bulder is available as a print.

SANParks - Africa's Premier Wildlife Tourism Destinations
Varen in de Wieden

Greenpeace Music - you'd better listen

Wereld Natuur Fonds

Ericart Natuurfotografie – startpunt naar de mooiste natuurfotografie sites

De kunst pagina – een groots overzicht

Alles over ijsvogels

Links van de cursisten

Jettro Coenradie

flickr.com

Ik ben ooit bij Yvonne terecht gekomen voor een vrijgezellen feest van mijn zwager. Yvonne was wel een beetje zenuwachtig voor ons feestje, maar alles is netjes verlopen. Ik vind de omgeving en het enthousiasme van Yvonne zo verslavend dat ik regelmatig terug kom. Zo heb ik de basis cursus, macro en licht/compositie gedaan. Daarnaast ook nog vele workshops. Op mijn site zet ik regelmatig foto’s van hetgeen ik tegen kom in de natuur, of gewoon thuis.


Mijn naam is Frank Korver, ik ben zelf nog al druk iemand die zijn rust eigenlijk alleen weet te vinden in het bos en met fotografie. Ik fotografeerde al een geruime tijd maar kwam er achter dat ik vaak niet het resultaat behaalde wat ik voor ogen had, opzoek naar wat workshop c.q.cursus ben ik uit eindelijk bij yvonne terecht gekomen en daar begonnen met de basiscursus en geeindigt in de masterclass. In Yvonne heb ik iemand gevonden die mij heeft geleerd te zien in plaats van te kijken, waardoor ik nog meer rust kan vinden.


Ger en Ank Kortenbach

www.kortenbach-fotografie.nl

In Januari 2009 zijn Ank en ik via het Internet met Yvonne in contact gekomen en hebben bij haar onze eerste cursus (basiscursus) gedaan. Dat beviel zo goed, dat we ook de vervolgcursus (nu compositie, creativiteit en licht) hebben gedaan. Daarna volgden de macro cursus en vorig jaar hebben we de Masterclass Verhalende en Documentaire fotografie gedaan. Daar tussendoor doen we ook regelmatig workshops. Elke keer leren we weer bij, het werkt verslavend. We hebben van Yvonne ook geleerd te “zien”, kijken konden we al. We hebben aan alle cursussen en workshops hele mooie herinneringen, mede door de foto’s van de prachtige gebieden.


Peter Campo

www.petercampo.nl

In het najaar van 2009 heb ik de basiscursus bij Yvonne gedaan en dit beviel zo goed dat ik
daarna de macrocursus , de masterclass en verschillende workshops bij haar gevolgd heb. Tijdens deze cursussen heb ik geleerd om te zien in plaats van te kijken. Een van mijn favoriete gebieden zijn de Amsterdamse Waterleiding Duinen, waar je naar hartelust door heen kunt struinen en elke keer weer iets moois kunt tegen komen en waar ik een aantal malen als “gids” mocht fungeren voor Yvonne .


Wij (Cock en Elly) zijn bij Yvonne terecht gekomen toen we ons voor een workshop hadden opgegeven,en we hebben toen de ‘basiscursus’ fotografie bij haar gedaan.Dat beviel zo goed dat we ook de vervolgcursus ‘Compositie, licht en creativiteit’ gedaan hebben. Tussendoor ook nog even de cursus ‘werken met RAW-files’ gedaan. Nu zijn we bezig met de ‘Macrocursus’, dat is een wereld in een wereld, het werk zeer rustgevend, je moet je tijd er voor maken anders wordt het helemaal niks, lekker onthaasten dus . De cursussen zijn zeer goed te begrijpen en ook gezellig, de workshops zijn ook altijd heel leuk.


Banner NatuurNederland

Suni-Ridge Sand Forest Park Environmental Rehabilitation Centre, Kwazulu Natal South Africa

Unknown
Wildlife Photos by Herma & Ton
Photography Directory by PhotoLinks

Link banners to Yvonne van der Mey and Nico Bulder’s website – feel free to link to our site using one of these handy banners / je bent van harte welkom om naar onze website te linken d.m.v. een van deze handige banners.

Captive birds of prey

Captive birds of prey