Wildlife foto's door Yvonne van der Mey

Cadeaubon voor workshop, cursus, fotoweekend of een foto aan de muur

Een praktisch maar vooral zeer gewaardeerd geschenk voor elke beurs, De cadeaubon voor een workshop, cursus, fotoweekend of een foto aan de muur.

Het valt vaak niet mee om een betaalbaar en echt leuk cadeau te vinden voor iemand. Sinds enige tijd vinden mijn cadeaubonnen steeds vaker hun weg naar ontvangers die zich graag met (natuur) fotografie bezig houden. Er zijn twee verschillende versies:

Een cadeaubon speciaal voor het geven van een workshop. De kosten van (de meeste *) workshops worden hiermee voldaan. De ontvanger kan een workshop uitzoeken op de website en zich daar voor inschrijven.

De kosten van (de meeste *) workshops zijn 70 euro voor leden van Natuurmonumenten of 75 euro voor niet-leden. De kosten van de cadeaubon zijn 2.50 euro extra.

voorzijde cadeaubon workshop

Een algemene cadeaubon, die voor elk bedrag vanaf 20 euro (+2,50 euro kosten) kan worden aangeschaft. Deze cadeaubon kan gebruikt worden als betaling bij inschrijving op een cursus, workshops, fototrip of fotoafdruk. Het bedrag wordt dan in mindering gebracht op het totaal te betalen bedrag.

livepreview nieuwe cadeaubon voorkant

De cadeaubonnen zijn na aanschaf een jaar geldig.

* Sommige workshops zijn door de boothuur of het inhuren van een gids, duurder dan de andere workshops. Dit staat vermeld op de website/ Nieuwsbrief bij de betreffende workshop. Het restantbedrag kan dan na inschrijving door de gever/ontvanger voldaan worden.
voorzijde cadeaubon workshop
achterzijde cadeaubon workshop
livepreview nieuwe cadeaubon voorkant
livepreview nieuwe cadeaubon achterkant