Wildlife foto's door Yvonne van der Mey
Zoeken

Cursus natuurfotografie

Er worden zes verschillende cursussen natuurfotografie gegeven, variërend van een zeer uitgebreide vierdaagse Basiscursus, waarin de gehele basis van fotografie wordt behandeling in theorie, en zeker ook in de praktijk, tot gevorderden cursussen over Compositie, creativiteit en licht (2 dagen), creatieve fotografie (2 dagen), landschapsfotografie (3-dagen) en Macro- en close-upfotografie (3 dagen). Gloednieuw is de 2-daagse cursus wildfotografie! Voor alle cursussen geldt: er zijn maximaal 6 of 8 deelnemers; De kosten van de cursus natuurfotografie is inclusief lunches, koffie/ thee met iets lekkers en cursusmateriaal is.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe workshops, cursussen of annuleringen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanbod cursussen

zaterdagen 16 februari, 2 maart, 16 maart en 30 maart 2019
Basiscursus natuurfotografie, vier zaterdagen Lees meer
Zaterdag 13 april en zondag 2 juni 2019
Nieuw Twee daagse cursus wildfotografie Lees meer
20 april, 25 mei en 15 juni 2019
Tussen perfect standaard en de uitersten - Verdiepings cursus licht Lees meer
Zaterdag 1 juni en zondag 23 juni 2019
Cursus Compositie, Licht en Creativiteit voor de gevorderde fotograaf Lees meer
Zaterdag 8 en 29 juni en 13 juli 2019
Macro- en Close-up fotografie (3 zaterdagen) Lees meer

365 dagen onbetaalbare natuur

Steeds weer worden de woorden “economie” en “betaalbaar” in één adem genoemd met “natuur”. Economie is belangrijk en natuurlijk moet alles betaalbaar blijven.

Dat gezegd hebbende: er zijn in het leven ook zaken waar geen prijskaartje aan zou moeten hangen. En natuur is zo’n zaak.

Natuur is rustgevend, ontstressend, helend, verbindend, inspirerend, boeiend, maakt blij en gelukkig. Kortom: alles wat je nodig hebt om als mens goed te functioneren, wat weer goed is voor de economie, wordt gegeven door de natuur.

Natuur is onbetaalbaar en laat dat zo blijven.