Wildlife foto's door Yvonne van der Mey

Video’s over Yvonne van der Mey

Deze video’s zijn opgenomen door mijn man, Nico Bulder (een wildlife schilder een videograaf) over mij en mijn werk. Ik hoop dat je van deze video’s geniet.

© Respecteer a.u.b. het auteursrechtelijke bescherming van mijn werk, en neem even contact met me op als je interesse hebt in eventuele toestemming voor gebruik.

Werken met Olifanten in Kenia

Een tijdje geleden werden wij naar Kenia gestuurd voor het maken van foto’s en film ten behoeve van de David Sheldrick Wildlife Trust. Deze fantastische organisatie wordt geleidt door Dame Daphne Sheldrick en haar dochter Angela, twee geweldige vrouwen.

Zij zorgen voor verweesde olifantjes uit heel Kenya en zelfs uit andere landen, en dit al meer dan 50 jaar. Deze olifantjes zijn meestal wees geworden door stroperij of conflicten tussen olifanten en mensen.

Bekijk de video over de werk van Yvonne in Kenia

Het fotograferen van o.a. paddestoelen op de Veluwe

Watch the video of Yvonne taking photographs of toadstools and nature in the Veluwe NL

Hoewel ik het heerlijk vind om in Afrika te fotograferen, vanwege het licht, de verscheidenheid aan dieren, en de aantallen dieren die je dagelijks tegenkomt, is Nederland natuurlijk ook prachtig. Alleen is natuur erg schaars geworden in ons kleine landje, en je moet erg je best doen om wilde dieren voor je lens te krijgen. Aan de andere kant hebben we hier een rijke verzameling van planten, paddestoelen en vogels, en in het voor- en najaar zijn de sferen in het bos gewoonweg sprookjesachtig.

Natuur momenten - foto's door Yvonne van der Mey
Yvonne van der Mey - wildlife fotograag in de Kruger Park, Zuid-Afrika

Bekijk het filmpje: "Natuur Momenten" een foto impressie van de vier jaargetijden op de Veluwe.

Bekijk het filmpje: "Wildlife Photographer Yvonne van der Mey" aan het werk in Kruger Park.