Wildlife foto's door Yvonne van der Mey

NIEUW! Fantastische 15-daagse reis naar Kalahari (Z.-Afrika) en Namibië!

Op 20 juli 2015 begint er weer een unieke fotoreis naar Zuidelijk Afrika. Dit keer reis ik met maximaal 5 deelnemers naar de Kalahari in Zuid-Afrika en naar Namibië voor een onvergetelijke trip! De kleuren, vormen, (roof)vogels en zoogdieren zijn ongekend mooi daar. Aan het begin en einde van de dag zijn er vaak onvoorstelbaar mooie kleuren en sferen. De mooiste en grootste leeuwen ter wereld leven in dit gebied en de kans is meer dan redelijk dat we ze dichtbij voor de lens krijgen. Voor de Stokstaartjes, Cheeta’s en roofvogels geldt hetzelfde: omdat er geen trofeejacht geweest is hebben de dieren niet zoveel angst voor mensen. Vaak heb je aan 200 mm genoeg en 400 mm meer dan genoeg!

We steken in het meest noordelijke puntje van Zuid-Afrika de grens over naar Namibië, land van uitgestrektheid en stilte. We verblijven drie dagen op een heerlijke plek waar we tot tweemaal toe een fotosessie zullen doen met Cheeta’s die na rehabilitatie in hun eigen wildernis verblijven. Ook zullen we gaan fotograferen in het Kokerbomenwoud en in Giant’s Playground. Onze accommodatie daar mag uniek genoemd worden: we slapen in comfortabele 2-persoonsbungalows in de vorm van een iglo! De overige dagen verblijven we in eenvoudige maar zeer schone en comfortabele 2-persoons bungalows/kamers.

De catering houd ik grotendeels in eigen hand. We zullen met elkaar smakelijke, gezonde en vooral veilige maaltijden maken. We zullen ’s avonds meestal buiten eten, zodat we niets missen van de prachtige geluiden die klinken in de woestijn. Het is winter op het Zuidelijk Halfrond. Dat betekent: ’s nachts koud en overdag een comfortabele temperatuur (tussen de 20 en 25 graden). Dus: handschoenen, thermo ondergoed én T-shirts mee!

Er wordt tijdens de hele reis gezorgd voor flessen water.

Bij inschrijving wordt een aanbetaling van 500 euro gevraagd. Restantbetaling 8 weken voor vertrek.

Data: 20 juli tot en met 4 augustus 2015.
Aantal deelnemers: maximaal 5.
Verblijf: op basis van tweepersoons bungalows/kamers.
Vervoer: 4×4 terreinwagens met chauffeur.
Kosten: 2.695 euro p.p.
Inclusief: maaltijden, accommodatie, vervoer, visa, entree wildparken, fotosessies Namibië en fotobegeleiding.
Exclusief: vliegtickets (intern. en domestic), verzekeringen, snacks, alcohol, persoonlijke uitgaven.