Wildlife foto's door Yvonne van der Mey

Foto weekend wildfotografie, herfstsferen en kastelen

Kleurrijke-winterochtend-copyright-YvonnevanderMey

Oude-Toren-copyright-YvonnevanderMey

Reegeit-in-rijp-copyright-YvonnevanderMey

Van vrijdagmiddag 7 november tot en met zondagavond 9 november 2014, ga ik met een groep van max. 8 deelnemers fotograferen in de Achterhoek en Duitsland. Onze basis is een prachtig gerestaureerde boerderij tussen Aalten en Winterswijk.

In een prachtige, natuurlijke omgeving gaan we een dag lang Europees wild fotograferen. Dieren die je zeker niet elke dag voor de lens krijgt. Wolven, Lynxen, Wilde kat, vos, wildzwijn, edelhert, bruine beer, otter en roofvogels om maar eens wat te noemen. Wildfotografie is een discipline die veel oefening vraagt. Dit weekend is met recht het nuttige met het aangename verenigen.

Ook is er in die omgeving een schitterend natuurgebied (onderdeel van het Nationaal Landschap Winterswijk), waar veel reeën en IJsvogel gespot wordt. In prachtige oude loofbossen, doorsneden door een beek, gaan we de herfstsfeer vastleggen. Als kers op de slagroom zijn er in die omgeving een aantal prachtige kastelen, watertorens en ruïnes. Een combinatie van natuur en cultuur dus. Kortom: het wordt weer een afwisselen, boeiend en vooral heel gezellig en leerzaam weekend. Er zullen veel verschillende disciplines van natuurfotografie aan bod komen: wild- en vogelfotografie, beweging, landschap- en macrofotografie, zwart-wit en creatieve fotografie.

Er is de gehele dag begeleiding bij het fotograferen en ’s avonds worden de foto’s van die dag besproken. Twee dagen zo intensief fotograferen zorgt voor boost in kennis en vaardigheden!
Ik zorg, zoals gewoonlijk, zelf voor drie uitstekende maaltijden per dag.

Informatie:

Aanvang: vrijdagmiddag 7 november 2014 vanaf 15.00 uur;

Einde:  zondagavond 9 november 2014, om 20.00 uur;

Max. 8 deelnemers;

Kosten: 295 euro p.p. voor leden van NM en 315 euro p.p. voor niet-leden;

Incl. 2x ontbijt, 2x lunch, 3x diner, fotobegeleiding en toegang wildpark;

Geen bijzondere eisen aan apparatuur en fotografische vaardigheden.

LET OP, dit is een oude reis, misschien komt hij dit jaar nog terug
Sprookjesbos-copyright-YvonnevanderMeyVos-onderdanig-copyright-YvonnevanderMeyWild-zwijn-in-het-water-copyright-YvonnevanderMey

Zeug-zwanger-copyright-YvonnevanderMeyZonnebanen-Brandnetel-copyright-YvonnevanderMey