Wildlife foto's door Yvonne van der Mey

Fotoweekend “Wildfotografie, herfstsfeer en paddenstoelen”

Van vrijdagmiddag 2 november tot en met maandagochtend 5 november 2018, ga ik met een groep van maximaal 6 deelnemers fotograferen in de Achterhoek en Duitsland. Onze basis is een gezellige, comfortabele accomodatie nabij het natuurgebied Korenburgerveen in Winterswijk.

UPDATE: DIT WEEKEND IS VOL!

*Eventueel kunnen deelnemers besluiten om tot zondagavond te blijven

In een prachtige, natuurlijke omgeving gaan we een dag lang Europees wild fotograferen. Dieren die je zeker niet elke dag voor de lens krijgt. Wolven, lynxen, wilde kat, vos, wildzwijn, edelhert, bruine beer, das en otter om maar eens wat te noemen. Wildfotografie is een discipline die veel oefening vraagt. En dat is precies waar je alle kans voor krijgt. Dit weekend is met recht het nuttige met het aangename verenigen.

Ook gaan we een dag fotograferen in een schitterend natuurgebied (onderdeel van het Nationaal Landschap Winterswijk), waar veel reeën en de IJsvogel gespot wordt. In prachtige oude loofbossen, doorsneden door een beek, gaan we de herfstsfeer vastleggen. Als kers op de slagroom is er in die omgeving een prachtige watermolen die je uitnodigt om vast te leggen. Een combinatie van natuur en cultuur dus.

Kortom: het wordt weer een afwisselend, boeiend en vooral heel gezellig en leerzaam weekend. Er zullen veel verschillende disciplines van natuurfotografie aan bod komen: wild- en vogelfotografie, beweging, landschap- en macrofotografie, zwart-wit en creatieve fotografie. Als de omstandigheden goed zijn, zullen we veel aandacht besteden aan de zonsop- en ondergangen.

Er is de gehele dag begeleiding bij het fotograferen en ’s avonds worden de foto’s van die dag besproken. Een tijd lang zo intensief fotograferen zorgt voor een echte boost in kennis en vaardigheden! Ik zorg, zoals gewoonlijk, weer zelf voor de inwendige mens.

Data: vrijdag 2 november vanaf 17.00 uur t/m maandag 5 november 2018, 09.00 uur;

Minimaal 4 deelnemers en maximaal 6 deelnemers;

UPDATE: DIT WEEKEND IS VOL!

Kosten: 295 euro p.p. voor leden van NM en 315 euro p.p. voor niet-leden;

Incl. 3x ontbijt, 2x lunch, 3x diner, fotobegeleiding en toegang tot het wildpark;

Geen bijzondere eisen aan apparatuur en fotografische vaardigheden.