Wildlife foto's door Yvonne van der Mey

De allereerste post

Hallo allemaal, laat me beginnen met iedereen een heel Gelukkig Nieuwjaar te wensen. Ik kan geen beter moment bedenken dan de eerste week van het Nieuwe Jaar, om mijn nieuwe website te presenteren. Het was een langdurige en moeilijke klus en de website zal zeker nog een lange tijd nodig hebben om helemaal “af” te zijn. Maar de voornaamste pagina’s staan erop, van zowel Afrika als van Nederland. Het is overigens geweldig om door alle foto’s van de laatste vier jaren heen te gaan, om materiaal voor deze website bij elkaar te brengen. Er gaat geen dag voorbij zonder aangename verrassingen.

Ik wil graag heel speciaal Jettro Coenradie bedanken, die de moed heeft gehad om deze klus met mij te beginnen. Hij is “het brein” achter de website. Ook mijn zoon Kevin wil ik graag bedanken. Naast zijn creativiteit als fotograaf, beschikte hij ook over een indrukwekkend talent als ontwerper.

De website krijgt elke maand updates met nieuwe foto’s, en als je automatisch gewaarschuwd wilt worden wanneer er updates zijn, kun je de RSS Feed hieronder gebruiken, of mij op Twitter volgen. ?Tot gauw!

Hartelijke groet, Yvonne