Wildlife foto's door Yvonne van der Mey
Zoeken

Maandag, 26 augustus 2013

Droomsfeer Er zijn best vaak mooie sferen bij zonsopgang. Af en toe is het wel héél erg mooi. En soms is het een sfeer die je bijna niet met woorden kan beschrijven, zo mooi! Ik kom niet verder dan droomsfeer. En als je dan ook nog toevallig in het Speulderbos (één van de mooiste bossen van Nederland) bent. Dan is het een moment om nooit meer te vergeten!

droomsfeer-copyright-yvonnevandermey


365 dagen onbetaalbare natuur

Steeds weer worden de woorden “economie” en “betaalbaar” in één adem genoemd met “natuur”. Economie is belangrijk en natuurlijk moet alles betaalbaar blijven.

Dat gezegd hebbende: er zijn in het leven ook zaken waar geen prijskaartje aan zou moeten hangen. En natuur is zo’n zaak.

Natuur is rustgevend, ontstressend, helend, verbindend, inspirerend, boeiend, maakt blij en gelukkig. Kortom: alles wat je nodig hebt om als mens goed te functioneren, wat weer goed is voor de economie, wordt gegeven door de natuur.

Natuur is onbetaalbaar en laat dat zo blijven.