Wildlife foto's door Yvonne van der Mey
Zoeken

Vrijdag, 30 augustus 2013

Old and Wise De bronst is niet ver meer weg. De jonge sterke edelherten zullen binnenkort de dienst gaan uitmaken. Wie is de sterkste en mag zijn genen doorgeven? De oudere edelherten spelen daar nauwelijks meer een rol in. Hoewel: ze zijn door de wol geverfd en zullen misschien door hun slimheid een meidje kunnen bemachtigen. Deze respectabele en nog altijd prachtige oude heer had gisteravond in NP de Hoge Veluwe het rijk alleen. Een stuk of 30 dames met de kids waren even van hem. En hij heeft het nog steeds !!

old-and-wise-copyright-yvonnevandermey


365 dagen onbetaalbare natuur

Steeds weer worden de woorden “economie” en “betaalbaar” in één adem genoemd met “natuur”. Economie is belangrijk en natuurlijk moet alles betaalbaar blijven.

Dat gezegd hebbende: er zijn in het leven ook zaken waar geen prijskaartje aan zou moeten hangen. En natuur is zo’n zaak.

Natuur is rustgevend, ontstressend, helend, verbindend, inspirerend, boeiend, maakt blij en gelukkig. Kortom: alles wat je nodig hebt om als mens goed te functioneren, wat weer goed is voor de economie, wordt gegeven door de natuur.

Natuur is onbetaalbaar en laat dat zo blijven.