Wildlife foto's door Yvonne van der Mey
Zoeken

Donderdag, 28 november 2013

Mist Veel mensen hebben er een hekel aan. Het geeft een benauwd gevoel, voelt ongemakkelijk en natuurlijk is het bloedlink op de weg. Maar mist is ook mooi, heeft geeft je het gevoel even alleen op de wereld te zijn. En dat is af en toe toch ook een mooie ervaring. Het geeft een spannend gevoel: een hert of ree zie je pas veel later dan je normaal zou ontdekken. En als de zon erdoorheen komt, is het een compleet feest. Nee, mist af en toe heeft wel wat!

berken-in-mist-copyright-yvonnevandermey


365 dagen onbetaalbare natuur

Steeds weer worden de woorden “economie” en “betaalbaar” in één adem genoemd met “natuur”. Economie is belangrijk en natuurlijk moet alles betaalbaar blijven.

Dat gezegd hebbende: er zijn in het leven ook zaken waar geen prijskaartje aan zou moeten hangen. En natuur is zo’n zaak.

Natuur is rustgevend, ontstressend, helend, verbindend, inspirerend, boeiend, maakt blij en gelukkig. Kortom: alles wat je nodig hebt om als mens goed te functioneren, wat weer goed is voor de economie, wordt gegeven door de natuur.

Natuur is onbetaalbaar en laat dat zo blijven.