Wildlife foto's door Yvonne van der Mey
Zoeken

Vrijdag, 29 november 2013

Ontdekking Het kan heel zinvol om je af en toe op je pad even om te draaien en je weg vanaf een andere kant te zien. Soms zie je dan prachtige dingen die je tevoren nog niet opgevallen waren. Dit kleine zwammetje was bedekt met dauwdruppels en méér dan de moeite waard om ontdekt te worden.

zwam-met-waterdruppels


365 dagen onbetaalbare natuur

Steeds weer worden de woorden “economie” en “betaalbaar” in één adem genoemd met “natuur”. Economie is belangrijk en natuurlijk moet alles betaalbaar blijven.

Dat gezegd hebbende: er zijn in het leven ook zaken waar geen prijskaartje aan zou moeten hangen. En natuur is zo’n zaak.

Natuur is rustgevend, ontstressend, helend, verbindend, inspirerend, boeiend, maakt blij en gelukkig. Kortom: alles wat je nodig hebt om als mens goed te functioneren, wat weer goed is voor de economie, wordt gegeven door de natuur.

Natuur is onbetaalbaar en laat dat zo blijven.