Wildlife foto's door Yvonne van der Mey
Zoeken

Zaterdag, 23 november 2013

Yellow and green Mijn idee was dat vrijwel al het blad wel verkleurd en/of op de grond zou liggen. Maar nee hoor, op Landgoed Oldenaller hing er nog een prachtig donkergroen blad. Wel met een paar gaten erin en een gele bezoeker erop, dat dan weer wel. Prachtig kleuren en lijnenspel.

yellow-and-green-copyright-yvonnevandermey


365 dagen onbetaalbare natuur

Steeds weer worden de woorden “economie” en “betaalbaar” in één adem genoemd met “natuur”. Economie is belangrijk en natuurlijk moet alles betaalbaar blijven.

Dat gezegd hebbende: er zijn in het leven ook zaken waar geen prijskaartje aan zou moeten hangen. En natuur is zo’n zaak.

Natuur is rustgevend, ontstressend, helend, verbindend, inspirerend, boeiend, maakt blij en gelukkig. Kortom: alles wat je nodig hebt om als mens goed te functioneren, wat weer goed is voor de economie, wordt gegeven door de natuur.

Natuur is onbetaalbaar en laat dat zo blijven.