Wildlife foto's door Yvonne van der Mey
Zoeken

Dinsdag, 25 februari 2014

Genietend van ‘t zonnetje lag deze jonge vos in het AWD afgelopen zaterdag. Het was geweldig om de blijdschap van vele van mijn cursisten te zien toen ze voor het eerst een vos van dichtbij in alle rust konden zien. Zo zou het in mijn ideale wereld moeten zijn: mens en dier in harmonie, met elkaar en dichtbij elkaar. Oh en we hebben hem niet gevoerd, hij kwam en ging zoals HIJ het wilde. Maar het was drie kwartier om niet meer te vergeten!

vos-in-het-zonnetje-copyright-yvonnevandermey


365 dagen onbetaalbare natuur

Steeds weer worden de woorden “economie” en “betaalbaar” in één adem genoemd met “natuur”. Economie is belangrijk en natuurlijk moet alles betaalbaar blijven.

Dat gezegd hebbende: er zijn in het leven ook zaken waar geen prijskaartje aan zou moeten hangen. En natuur is zo’n zaak.

Natuur is rustgevend, ontstressend, helend, verbindend, inspirerend, boeiend, maakt blij en gelukkig. Kortom: alles wat je nodig hebt om als mens goed te functioneren, wat weer goed is voor de economie, wordt gegeven door de natuur.

Natuur is onbetaalbaar en laat dat zo blijven.