Wildlife foto's door Yvonne van der Mey
Zoeken

Donderdag, 20 februari 2014

Winterse Veluwe Bij gebrek aan echt nog maar een keer in het archief. Ben geen wintermens, maar nu er helemaal geen winter geweest is, mis ik echt iets. De ademloze verwondering van rijp gevroren bomen en struiken met een beetje ochtendlicht. Gewoon, om de hoek.

winterse-veluwe-copyright-yvonnevandermey


365 dagen onbetaalbare natuur

Steeds weer worden de woorden “economie” en “betaalbaar” in één adem genoemd met “natuur”. Economie is belangrijk en natuurlijk moet alles betaalbaar blijven.

Dat gezegd hebbende: er zijn in het leven ook zaken waar geen prijskaartje aan zou moeten hangen. En natuur is zo’n zaak.

Natuur is rustgevend, ontstressend, helend, verbindend, inspirerend, boeiend, maakt blij en gelukkig. Kortom: alles wat je nodig hebt om als mens goed te functioneren, wat weer goed is voor de economie, wordt gegeven door de natuur.

Natuur is onbetaalbaar en laat dat zo blijven.