Wildlife foto's door Yvonne van der Mey

Maandag, 31 maart 2014

en tot slot Vandaag gaat dit album, 365 dagen onbetaalbare natuur” dicht. Vorig jaar ben ik hier mee begonnen als protest, tegen het economiseren van de natuur. De directe aanleiding was de gedwongen verkoop van natuur door SBB. Ik realiseer me hoeveel ik niet heb kunnen laten zien, gewoon omdat het jaar op is. Ik heb heb heel veel hulp gehad van Jettro Coenradie, die elke dag weer de foto doorplaatste op website en in de apps die hij ontworpen heeft. Ook Ger M. Kortenbach heeft me geholpen om het album door te laten lopen als ik in Afrika verbleef. Dank je wel allebei!!!!!

Er is veel in de beweging in de natuur, er is een beweging die vraagt om wilde dieren met meer respect te behandelen en minder als schietschijf te zien. De grote Wildenquête heeft daar ook een stem aan gegeven. Ook zijn er steeds meer geluiden die vragen om bomen niet “zo maar” te kappen, @boomblijf maakt zich daar sterk voor.Ik zie de toekomst zonniger in dan tevoren. Er is nog ongelofelijk veel werk te verrichten, maar er is zoveel aandacht voor en de groep mensen die zeggen “we willen anders” is groeiende.Natuur is écht onbetaalbaar!!

Adembenemend-mooie-zonsopgang-copyright-YvonnevanderMey