Wildlife foto's door Yvonne van der Mey

Foto weekend naar groningen IJsvogels, prachtig landschap, water en veel macro

17 t/m 20 juni 2022 in de provincie Groningen

Van vrijdagmiddag tot maandagochtend op een heerlijk relaxte manier bezig zijn met fotograferen. Vogels, wild, landschappen, macrofotografie, creatieve fotografie… alles komt aan bod. In een provincie waarbij je misschien niet direct aan veel natuur denkt. Maar die dat zeker wel heeft! Een hele dag fotograferen rondom een groot ven waar inmiddels vijf fotohutten staan. Het hoofddoel zijn de ijsvogels, maar de groene specht, geelgors en vele andere soorten zijn ook prachtig vast te leggen. Verder is er heel veel aan macro onderwerpen vast te leggen. We gaan zeker op pad om de mooie zonsop- en ondergangen vast te leggen. Een riviertje met vlinders, libellen en de mooiste eiken langs kronkelige paden. Schotse Hooglanders, schaapskudde en veel meer. Er wordt nog gewerkt aan de mogelijkheid om bij zonsopgang met een boot op pad te gaan. Maar vervelen zullen we ons zeker niet!

Steeds worden de deelnemers door middel van PowerPoints voorbereid op de diverse foto disciplines. Ook bespreken we steeds de gemaakte foto’s.
We logeren 3 nachten in een mooie vrijstaande boerderij (de reeën lopen vaak in de achtertuin) op basis van 2-persoonskamers. Er is ook een sauna. Alle maaltijden worden vers thuis bereid. De kosten zijn 375 euro per persoon, inclusief 3 overnachtingen, 3x diner, 2x lunch, 3x ontbijt, fotohut