Wildlife foto's door Yvonne van der Mey

Boomkikkers, beekjuffers en heel veel meer


Op deze bijzondere nieuwe locatie een dag heerlijk in een zeer traag tempo vastleggen wat de natuur ons aan schoonheid te bieden heeft. Niet veel is zo ontspannend als dat!

We beginnen op zaterdag 10 juni 2023  om 07.00 uur om te profiteren van mooi zacht licht, voor libellen, vlinders, juffers en wilde bloemen op een heel bijzondere locatie in de Achterhoek nabij Eibergen.

Zodra het warmer wordt gaan we de prachtige boomkikkers zoeken op de plekken waar ze hun domicilie hebben.

Er is een rivier die op zichzelf al zeer de moeite waard is om vast te leggen en waar libellen en juffers, vlinders, bijzondere kevers en veel wilde bloemen te vinden zijn. Ook daar zullen we een tijd fotograferen.

Kortom: alles is aanwezig om een heerlijk foto dag in de natuur te beleven

Rond 13.30 uur is de workshop afgelopen.

Zoals gebruikelijk zorg ik voor koffie/thee, snack en lunch. En kunnen nadien enkele foto’s schriftelijk besproken worden.

Laat een reactie achter

Als je mee hebt gedaan aan deze workshop of cursus en je wilt mij vertellen wat je er van vond, dan kun je hier een reactie achter laten.

Je email adres laten we niet zien op de website en we delen het ook niet met anderen, we kunnen het gebruiken om je een reactie te mailen op jouw reactie.