Wildlife foto's door Yvonne van der Mey
Zoeken

Workshop “IJsvogels, bevers en heel veel macrofotografie”


Op Hemelvaartsdag 2019, donderdag 30 mei 2019 beginnen we vroeg, bij zonsopgang. Om zes uur verzamelen we in de omgeving van Almere voor een heerlijk begin van de dag. De precieze locatie wordt na inschrijving aan de deelnemers bekend gemaakt.

We gaan onder leiding van een gids op zoek naar bevers. Hopelijk vinden we deze prachtige dieren voor ze naar bed gaan gedurende de dag.

Vervolgens gaan we in een, niet ver van de 1e locatie gelegen vogel hut een serieuze poging doen om de IJsvogel op de foto te krijgen.

Na verloop van tijd gaan we in dit gebied los met alle schitterende macro onderwerpen die er dan te vinden zijn. Afhankelijk van de temperatuur zullen er vlinder, libellen, waterjuffers en vele andere insecten vast te leggen zijn. Ook zijn er dan al volop bloemen in bloei. Ook zijn er in deze omgeving vele andere (roof)vogels en reeën te zien. We zullen ons die dag echt niet vervelen.

Het is met recht een gemengd aanbod aan fotodisciplines die dag: vogel-, wild-, macro- en landschapsfotografie!
Na afloop kan iedere deelnemer een aantal foto’s insturen ter bespreking. Normaliter gebeurd dat live aan het einde van de workshop, maar dat is bij deze workshop niet handig.

Tijd: 06.00 uur – 14.00 uur.
Kosten 72,50 voor leden NM, 77,50 euro voor niet-leden. Met gids. Inclusief: koffie/thee met iets lekkers, lunch en workshopmap.
Locatie: nabij Almere;

Laat een reactie achter

Als je mee hebt gedaan aan deze workshop of cursus en je wilt mij vertellen wat je er van vond, dan kun je hier een reactie achter laten. Uiteraard kun je ook gewoon een berichtje achter laten in het gastenboek.

Je email adres laten we niet zien op de website en we delen het ook niet met anderen, we kunnen het gebruiken om je een reactie te mailen op jouw reactie.


365 dagen onbetaalbare natuur

Steeds weer worden de woorden “economie” en “betaalbaar” in één adem genoemd met “natuur”. Economie is belangrijk en natuurlijk moet alles betaalbaar blijven.

Dat gezegd hebbende: er zijn in het leven ook zaken waar geen prijskaartje aan zou moeten hangen. En natuur is zo’n zaak.

Natuur is rustgevend, ontstressend, helend, verbindend, inspirerend, boeiend, maakt blij en gelukkig. Kortom: alles wat je nodig hebt om als mens goed te functioneren, wat weer goed is voor de economie, wordt gegeven door de natuur.

Natuur is onbetaalbaar en laat dat zo blijven.