Wildlife foto's door Yvonne van der Mey

Workshop “IJsvogels, bevers en heel veel macrofotografie”


DAUWTRAPPEN OP 2E PINKSTEDAG!

Op maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) beginnen we vroeg, naar goed gebruik bij zonsopgang. Om 5.45 uur verzamelen we (met max. 6 deelnemers) in de omgeving van Almere voor een heerlijk begin van de dag. De precieze locatie wordt na inschrijving aan de deelnemers bekend gemaakt.

We gaan onder leiding van een gids op zoek naar bevers. Hopelijk vinden we deze prachtige dieren voor ze naar bed gaan gedurende de dag.
Aansluitend brengen we enige tijd door in een futenkolonie, waar hopelijk ook de kleine fuutjes vast te leggen zijn.

Vervolgens gaan we in naar een dichtbij gelegen vogelhut een serieuze poging doen om de (IJs)vogels en mogelijk de zeearend op de foto te krijgen.

Na verloop van tijd gaan we los met alle schitterende macro onderwerpen die er dan te vinden zijn. Afhankelijk van de temperatuur zullen er vlinder, libellen, waterjuffers en vele andere insecten vast te leggen zijn. Ook zijn er dan al volop bloemen in bloei. Ook zijn er in deze omgeving hooglanders met kalfjes, vossen en reeën te zien. We zullen ons die dag echt niet vervelen.

Het is met recht een gemengd aanbod aan fotodisciplines die dag: vogel-, wild-, macro- en landschapsfotografie!
Na afloop kan iedere deelnemer een aantal foto’s insturen ter bespreking. Normaliter gebeurd dat live aan het einde van de workshop, maar dat is bij deze workshop niet handig.

Tijd: 05.45 uur – 13.00 uur.
Kosten 75 euro per persoon. Met gids. Inclusief: koffie/thee met iets lekkers, lunch en fotobespreking.
Locatie: nabij Almere;

Laat een reactie achter

Als je mee hebt gedaan aan deze workshop of cursus en je wilt mij vertellen wat je er van vond, dan kun je hier een reactie achter laten.

Je email adres laten we niet zien op de website en we delen het ook niet met anderen, we kunnen het gebruiken om je een reactie te mailen op jouw reactie.