Wildlife foto's door Yvonne van der Mey

Workshop macrofotografie “Wilde bloemen, vlinders en meer”


Op zaterdag 27 juni 2020/ zaterdag 25 juli 2020 ga ik met een kleine groep deelnemers op een onbekende mooie locatie op de Noord-Veluwe bezig met macrofotografie. Het is dé tijd voor wilde bloemen en alle insecten (waaronder de prachtige Weidebeekjuffers) die aangetrokken worden door de nectar. We gaan fotograferen in een prachtige natuurtuin, die omschreven wordt als “een onbekend pareltje op de Veluwe”. Ook de IJsvogel wordt er regelmatig vastgelegd. De locatie ligt nabij Harderwijk.

Vanwege de warmte en het licht zullen we die dag vroeg beginnen. Om 07.00 uur is er koffie en een korte PowerPoint met uitleg en mogelijkheid om vragen te stellen. Daarna gaan we fotograferen. De afstanden die gelopen worden, zijn zeker niet groot.

Halverwege de dag gebruiken we de lunch op locatie: ofwel we picknicken in het veld.

Na afloop van de workshop kunnen de deelnemers een aantal foto’s opsturen naar mij ter bespreking. De workshop zal rond 14.00 uur afgelopen zijn.

Laat een reactie achter

Als je mee hebt gedaan aan deze workshop of cursus en je wilt mij vertellen wat je er van vond, dan kun je hier een reactie achter laten.

Je email adres laten we niet zien op de website en we delen het ook niet met anderen, we kunnen het gebruiken om je een reactie te mailen op jouw reactie.