Wildlife foto's door Yvonne van der Mey

Workshop wildfotografie Europees wild “Wolven, lynx, wilde kat en meer”


Het is bijna niet mogelijk om in het wild levende wolven, lynxen en wilde katten te fotograferen.

Ze zijn heel schaars en bijna zonder uitzondering erg bang voor mensen.

Net over de grens in Duitsland ligt een wildpark waar een aantal diersoorten in een natuurlijke omgeving leven. Een prachtig park, met een fraai afwisselend landschap.

Naast Wolven, Lynxen en Wilde kat, kun je hier prachtig otters en bruine beren vastleggen. Deze beren zijn opgevangen nadat ze uit een vreselijke situatie gered zijn. Ook watervogels, edelherten, damherten, moeflons, dassen en wilde zwijnen zijn mooi vast te leggen. In deze tijd zijn er een groot aantal jonge dieren groot genoeg om regelmatig te zien. Een jonge lynx, jonge otter en jonge dassen om maar iets te noemen

Op zondag 11 augustus 2019 vanaf 09.00 uur gaan we aan de slag om al deze prachtige dieren vast te leggen. Ik zal de deelnemers voorzien van kennis en vaardigheden die altijd van pas komen, waar je ook met wildfotografie aan de slag zult gaan. Halverwege de dag zullen we buiten de lunch gebruiken. Ofwel: we picknicken.

Een prachtige omgeving en gelegenheid om deze fotodiscipline te oefenen. Wie weet ga je binnenkort wel op safari en kun je de kennis en tips die je bij deze workshop krijgt, goed gebruiken.

De workshop zal om 16.00 uur afgelopen zijn. Na afloop kunnen de deelnemers drie foto’s van die dag naar mij toesturen ter bespreking.

Kosten zijn 72,50 euro voor leden van NM en 77,50 euro voor niet-leden. De kosten zijn exclusief de entree.
Minimaal aantal deelnemers is vier en maximaal aantal is 8 deelnemers.

Laat een reactie achter

Als je mee hebt gedaan aan deze workshop of cursus en je wilt mij vertellen wat je er van vond, dan kun je hier een reactie achter laten.

Je email adres laten we niet zien op de website en we delen het ook niet met anderen, we kunnen het gebruiken om je een reactie te mailen op jouw reactie.