Wildlife foto's door Yvonne van der Mey

Workshop herfst in de Wieden en Paddenstoelen

Zaterdag 26 oktober Reserveren

 

Ga mee genieten met deze unieke workshop op zaterdag 26 oktober 2024 in Nationaal Park De Wieden-Weerribben. We gaan op zoek naar reeën, libellen, otters, ijsvogels, vele (water) vogels en andere prachtige foto-onderwerpen. Achter elke bocht ligt weer een nieuw fascinerend landschap dat je misschien wilt fotograferen. We varen met een grote boot (20 personen) voor alleen onze eigen groep (max. 8 personen).

Deze fantastische workshop begint al vroeg, om 08.15 uur op de verzamelplek ergens in de kop van Overijssel. Onze schipper zoekt steeds weer nieuwe, uitdagende locaties uit voor ons, en daarom veranderd de plek waar we opstappen ook steeds. De exacte opstap locatie wordt kort voor de workshop met de deelnemers gedeeld.

Bij zonsopgang om 8.30 uur varen we met “De Otter” en schipper Ferdinand door dit prachtige gebied. Dit is de tijd dat er vaak mist boven het water hangt. Er zullen zeker watervogels te fotograferen zijn en hopelijk komen we weer reeën tegen. Aan boord drinken we een kopje koffie/thee met wat lekkers en ook is er dan alle tijd om vragen te stellen.

Daarna gaan we paddenstoelen, kikkers en alles wat verder nog mooi is, in een boeiende omgeving daar vlakbij fotograferen. Rond 11.45 uur rijden we er naar toe, een kort ritje door een prachtig landschap. Er is daar bijna te veel om vast te leggen. Er zijn veel en verschillende soorten paddenstoelen zijn daar te vinden. Maar ook met landschappen, vogels en oude knoestige bomen kun je als natuurfotograaf je creativiteit uitleven. Rond 12.30 uur gebruiken we daar ook de lunch (ofwel: we picknicken). De workshop zal rond 15.00 uur afgelopen zijn. Na de workshop kan elke deelnemer een aantal foto’s insturen naar mij, die ik dan schriftelijk zal bespreken.

Laat een reactie achter

Als je mee hebt gedaan aan deze workshop of cursus en je wilt mij vertellen wat je er van vond, dan kun je hier een reactie achter laten.

Je email adres laten we niet zien op de website en we delen het ook niet met anderen, we kunnen het gebruiken om je een reactie te mailen op jouw reactie.