Wildlife foto's door Yvonne van der Mey

Workshop herfst in de Wieden en Paddenstoelen

Zondag 9 Oktober Reserveren

Ga mee genieten met deze unieke workshop op zondag 27 oktober 2019 in Nationaal Park De Wieden-Weerribben. We gaan op zoek naar reeën, libellen, otters, ijsvogels, vele (water) vogels en andere prachtige foto-onderwerpen. Achter elke bocht ligt weer een nieuw fascinerend landschap dat je misschien wilt fotograferen. We varen met een boot voor alleen onze eigen groep.

Deze fantastische workshop begint al vroeg op de verzamelplek ergens in de kop van Overijssel. Onze schipper zoekt steeds weer nieuwe, uitdagende locaties uit voor ons, en daarom veranderd de plek waar we opstappen ook steeds.

Om 07.00 uur drinken we een kopje koffie/thee met wat lekkers en geef ik een korte toelichting over onder meer de instellingen van de camera. Ook is er dan tijd om vragen te stellen.

Bij zonsopgang om 7.30 uur varen we met “De Otter” en schipper Ferdinand door dit prachtige gebied. Dit is de tijd dat er vaak mist boven het water hangt. Er zullen zeker watervogels te fotograferen zijn en hopelijk komen we weer reeën tegen.

Daarna gaan we paddenstoelen, kikkers en de aparte oude overblijfselen van onderzoekers in het Waterloopbos fotograferen. Rond 10.00 uur rijden we er naar toe, een kort ritje door een prachtig landschap. Er is daar bijna te veel om vast te leggen. Er zijn veel en verschillende soorten paddenstoelen zijn daar te vinden. Maar ook met landschappen, vogels en oude knoestige bomen kun je als natuurfotograaf je creativiteit uitleven. Rond 11.30 uur gebruiken we daar ook de lunch (ofwel: we picknicken). De workshop zal rond 14.00 uur afgelopen zijn. Na de workshop kan elke deelnemer een aantal foto’s insturen naar mij, die ik dan schriftelijk zal bespreken.

Laat een reactie achter

Als je mee hebt gedaan aan deze workshop of cursus en je wilt mij vertellen wat je er van vond, dan kun je hier een reactie achter laten.

Je email adres laten we niet zien op de website en we delen het ook niet met anderen, we kunnen het gebruiken om je een reactie te mailen op jouw reactie.