Wildlife foto's door Yvonne van der Mey
Zoeken

Reacties

Hier kun je de laatste reacties op mijn workshops, cursussen en eventueel artikelen lezen. Bij elke reactie staat een linkje naar het item waarop is gereageerd

Als je geïnteresseerd bent in een workshop of een cursus kijk dan eens op de betreffende pagina’s. Als je vragen hebt kun je me ook een mailtje sturen via de contact pagina.

Als je zelf mee hebt gedaan met een cursus of workshop en je hebt het naar je zin gehad dan zou ik het leuk vinden als je ook een reactie achter laat bij de betreffende cursus of workshop.

Een aantal reacties van cursisten, deelnemers aan de workshops

Carla Groenenboom 2018-02-08 15:35:49 - Workshop Werken met RAW : kleine moeite met een groot effect!

Ik ben om !! Vanaf nu nog enkel in RAW (NEF). nooit geweten dat het zoveel voordeel oplevert en dat het zo gemakkelijk is. Zeker een aanrader.

Soms kan lopen zo lekker zijn. | Lekker Weg 2017-08-27 14:33:16 - Wilde Zwijnen

[…] en anders dan (wilde) paarden. Ik probeer de geur te benoemen maar heb daar moeite mee. Deze wildfotografe heeft het over een ‘maggi-geur’. Zou […]

Wijgert IJlst 2017-05-04 09:09:36 - Landgoed Oldenaller: wilde hyacinten en ander moois

Leuk dat ze daar groeien. Hoop dat ik nog op het goeie moment ben, maar wil graag dit weekend er foto's van/mee gaan maken. Kunt u vertellen waar precies op het landgoed, in het bos, oldenaller de wilde bos hyacinten staan? Dan vind ik de plek gemakkelijk. Bedankt.

Gerard nesselaar 2015-09-15 08:11:45 - Vroege workshop "Ontwakend bos met edelhertenbronst en herfstsfeer" in de Leuvenumse Bossen

Is dat plekje nog vrij? Hoe geef ik mij op?

Ger M.. Kortenbach 2015-09-14 23:40:56 - Tussen perfect standaard en de uitersten - Verdiepingscursus - Masterclass Belichting

Inmiddels hebben we alle drie dagen van de Masterclass achter de rug. We hebben deze Masterclass zeer gewaardeerd. De theorie was helder en duidelijk. Goed verwoord in de documentatie die je hebt gemaakt. De praktijkdagen waren ook prima in orde. De locaties waren perfect en we hebben weer veel geleerd. Ik heb wel het gevoel dat het nog niet “af” is en dat er nog veel geoefend moet worden. Dat is niet erg, dat is juist goed. Zo doen we meer ervaring op met de belichting. Je hebt ons weer een aantal goede handvatten gegeven om ons verder te ontwikkelen. Eigenlijk kun je altijd blindelings op een cursus van jou inschrijven, het is altijd prima voor elkaar. Met vriendelijke groet, Ger M. Kortenbach

Anneke Eelman 2015-09-09 18:30:44 - Herfstsfeer en Paddenstoelen bij De Hierdense Beek

Hallo, ik was voor mijn dochter op zoek naar een leuke natuur-fotografie workshop. Je biedt wel workshops aan, maar ik kan geen data vinden. Alleen tijden en prijzen.

Ger M. Kortenbach 2015-05-13 23:04:49 - Tussen perfect standaard en de uitersten - Verdiepingscursus - Masterclass Belichting

Het was zaterdag op de eerste dag van de Masterclass Belichting een perfecte dag. Ik vond de theorie heel goed opgezet en ook goed uitgelegd en gepresenteerd. Compliment. We zijn blij dat we ons voor deze masterclass hebben ingeschreven. Het niveau is goed. Uitdagend, maar niet te zwaar. Ook een goede keuze om de lunch in het atelier te doen. De locatie in de middag was meer dan perfect. Je kent mijn voorliefde voor dit soort locaties. Ik moet in een vorig leven haast wel kasteelbewoner zijn geweest. Met vriendelijke groet, Ger 

Margriet 2015-04-26 10:31:52 - NIEUW! Wieden-Weerribben: Zonsopgang, reeën, vogelfotografie vanuit fotohut en veel macro!

Wanneer gebeurt het je dat je drie uur in stilte door Nederland vaart, geen mens tegenkomt (behalve een cafébaas die in alle vroegte koffie maakt) maar wel meer dan 23 reeën en prachtige watervogels spot? Deze workshop is veel meer dan een fotoworkshop: het is een belevenis met heel veel fotokansen. Fijn georganiseerd en begeleid door Yvonne en schipper Ferdinand. Fijn ook dat het max. aantal deelnemers voldoende ruimte op de boot laat voor ieder om te kunnen fotograferen. Voor herhaling vatbaar ;-)

Marianne Poulie 2015-04-22 16:50:06 - Vroege workshop "Ontwakend bos met edelhertenbronst en herfstsfeer" in de Leuvenumse Bossen

Hi Yvonne, ik kwam via jouw Facebook deze workshop tegen. Ga je deze misschien in 2015 ook organiseren? Zou je me in dat geval op de hoogte willen houden? Ik ben zeer geïnteresseerd om een keer met je mee te doen. Groetjes, Marianne Poulie (onlangs met je meegedaan met de workshop fotografie met eigen hond)

Petra de Koning 2014-11-04 21:11:11 - Basis cursus natuurfotografie

Door het volgen van de basiscursus heb ik veel nieuwe instellingen van mijn camera geleerd. Het is heel fijn dat je de theorie van de ochtend meteen 's middags al in praktijk kunt brengen. Je komt op schitterende plaatsen. Echt genieten! Ook van het nabespreken van de foto's kun je heel veel leren.


365 dagen onbetaalbare natuur

Steeds weer worden de woorden “economie” en “betaalbaar” in één adem genoemd met “natuur”. Economie is belangrijk en natuurlijk moet alles betaalbaar blijven.

Dat gezegd hebbende: er zijn in het leven ook zaken waar geen prijskaartje aan zou moeten hangen. En natuur is zo’n zaak.

Natuur is rustgevend, ontstressend, helend, verbindend, inspirerend, boeiend, maakt blij en gelukkig. Kortom: alles wat je nodig hebt om als mens goed te functioneren, wat weer goed is voor de economie, wordt gegeven door de natuur.

Natuur is onbetaalbaar en laat dat zo blijven.